LEANDER - LINEA PUSLEBORD I EG MED SKUMHYNDE
  • LEANDER - LINEA PUSLEBORD I EG MED SKUMHYNDE
  • LEANDER - LINEA PUSLEBORD I EG MED SKUMHYNDE
  • LEANDER - LINEA PUSLEBORD I EG MED SKUMHYNDE
  • LEANDER - LINEA PUSLEBORD I EG MED SKUMHYNDE

LEANDER

LINEA PUSLEBORD I EG MED SKUMHYNDE

Varenummer: 302809

DKK 3.299,00Leveringsdage 10-21 dage.
PUSLEBORDET, SOM PASSER TIL BÅDE MOR OG FAR

Når du skal købe babyudstyr, skal du tage mange valg - og du har mange muligheder at vælge imellem. Dette gælder også, når du skal vælge puslebord.
Din babys sikkerhed er det vigtigste. Derfor har Linea by Leander® puslebordet høje sider, der forhindrer dit barn i at rulle ud over kanten.

Puslepladsen skal også være et sted, hvor både mor og far kan stå mange gange om dagen (og om natten) i flere år ? uden at få ondt i ryggen. Vi har derfor designet puslebordet, så det kan justeres i højden (2 højder) og dermed give jer begge den optimale arbejdshøjde og kontakt med jeres barn.

ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE
Dit barn skal altid være under opsyn på puslebordet. Det er derfor vigtigt, at du har alt inden for rækkevidde, når du indretter dit puslebord. Linea by Leander® puslebordet har to hylder, hvor du kan opbevare alt det, du har brug for - fra bleer, tøj, babyolie, og vaskeklude.
Du kan desuden tilkøbe en skuffe til puslebordet. Skuffen kan trækkes ud til begge sider, så du nemt kan nå de ting, du har brug for - og samtidig kan du skjule dem, når de ikke er i brug.

H: 87 og 92 cm, B: 60 cm, D: 70 cm

Andre har også set