NUBY - GIPS KIT OG BILLEDRAMME
  • NUBY - GIPS KIT OG BILLEDRAMME

NUBY

GIPS KIT OG BILLEDRAMME

Varenummer: 301717

DKK 199,95Leveringsdage 10-21 dage.
Bevar minderne om din babys særlige øjeblikke med Nûby's billedrammer.
I rammerne er der plads til fotografier af barnet ved siden af små hånd- eller fodaftryk.
Nûby's billedrammer er designet med en klassisk hvid træramme, som tager sig smukt ud i alle interiører.
Nûby's billedrammer kommer som et komplet sæt med alt hvad du har brug for til at kunne lave et aftryk af barnets fod eller hånd derhjemme.
Resultatet er et varende og smukt minde, perfekt til dit eget hjem eller som gave.

Instruktioner: Hold posen lukket indtil brug. Blødgør gipsen ved at ælte det i to-tre minutter, eller indtil det er blødt og alle luftbobler er væk. For at undgå at gipsen klistrer til overfladen anbefales det at anbringe det på plastikfilmen fra posen. Rul gipsen ud med en trærulle til en tykkelse på ca. 6mm, så det passer til rammen. Tryk forsigtigt barnets hånd eller fod ned i gipsen og lav et aftryk. Når aftrykket er klart, skal det overskydende gips skæres væk så aftrykket passer til rammen. Anbring gips-aftrykket på plastikfilmen og lad det lufttørre på en flad overflade. Lad aftrykket tørre i 2 dage på et køligt sted. Vend derefter gipsen om og lad det tørre endnu 1 dag. Når gipsen er tørt, kan aftrykket placeres i rammen til minde om det særlige øjeblik.

Indhold: 1 x ramme med passepartout 21 x27 x 2 cm, 1 x trærulle, 1 x 50g ugiftigt gips, 1 x dobbelsidet klæb, 1 x instruktion.

Andre har også set