CYBEX - ATON 5 - VÆLG FARVE
  • CYBEX - ATON 5 - VÆLG FARVE
  • CYBEX - ATON 5 - VÆLG FARVE
  • CYBEX - ATON 5 - VÆLG FARVE
  • CYBEX - ATON 5 - VÆLG FARVE

CYBEX

ATON 5 - VÆLG FARVE

Varenummer: 5170001

DKK 1.299,00Leveringsdage 10-21 dage.
Cybex Aton 5, 0-13kg
Den femte generation af den succesfulde babyautostol.

Integreret højdejusterbar sæde for lie-flat position
8-positions højdejusterbar hovedstøtte med integreret seleguide
Lineær sidekollisionsbeskyttelse (LSP-system)
Integreret XXL-kaleche med UVP50+ solbeskyttelse
Opfylder det nye ECE R-44/04 tillæg 7

De unikke sikkerhedsfunktioner, som f.eks. den højdejusterbare hovedstøtte med integreret seleguide, der forbedrer den fremragende sikkerhed i den energiabsorberende skal i kombination med det crash testede L.S.P.-system, og nye komfort funktioner, f.eks. den enorme XXL-kaleche, gør Aton 4 til den perfekte babyautostol til for tidligt fødte babyer og meget små nyfødte. En ny funktion sikrer en optimal siddevinkel, og at små babyer ligger med deres hoved, hals og bryst perfekt afstemt. Risikoen for kvælning ved at hovedet falder forover reduceres derved væsentligt. Babyautostolen kan spændes fast med sele eller med en af vores valgfrie baser for nem installation.

En 8-positions hovedstøtte med integreret seleguide er et andet aspekt af babystolens optimale sidekollisionsbeskyttelse

Højden af selen justeres automatisk afhængigt af højden på hovedstøtten hvilket gør den besværlige justering af selerne en saga blot. Y-sele-systemet har vist sig at være en meget effektiv og behagelig sikkerhedsløsning specielt til meget små babyer. Den bløde sædefordybning, der reguleres sammen med justering af hovedstøtten, tilpasser perfekt højden af barnets bækken.

Den lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP-systemet) absorberer kraften fra en sidekollision i kombination med den energiabsorberende skal

Den allerførste effekt af en ulykke distribueres af det udfoldelige lineære sidekollisionsbeskyttelsessystem (LSP-system) og det fleksible materiale og strukturen i babyautostolen absorberer derefter kræfterne og kanaliserer dem væk fra barnet.

Nakkemusklerne og reflekserne ved for tidligt fødte og meget små babyer er stadig underudviklet, og der er en stor risiko for, at hovedet falder fremad, hvilket kan føre til alvorlige vejrtrækningsproblemer og endda kvælning.

I tæt samarbejde med tyske læger og jordemødre, blev talrige tests udført for at bestemme den ideelle siddevinkel til spædbørn, mens en ny funktion blev udviklet, der sikrer den fladeste mulige liggende stilling. Risikoen for kvælning reduceres derved væsentligt. Justeringsmekanismen giver også større børn mere plads og komfort.

CYBEX babyautostol kan ubesværet omdannes til en del af et rejsesystem med CYBEX og andre klapvogne.

Med hjælp fra en simpel adapter kan alle CYBEX babyautostole let forvandles til et praktisk rejsesystem med CYBEX Callisto, Onyx eller Topaz klapvogne. De er også kompatible med andre mærker af klapvogne, herunder Bugaboo, Baby Jogger og Mamas & Papas mv. CYBEX giver således en let, fleksibel og pladsbesparende rejseløsning for livet i byen eller på landevejen, der giver forældre en ny dimension af mobilitet.
Blødt polstret sædeindlæg: Længde- og højdejusterbar, fastgjort til hovedstøtten
Integreret XXL-kalche: Justerbar i 4 positioner med UV50+ solbeskyttelse
Y-bælter
Energiabsorberende skal: Med sidekollisionsbeskyttelse
Længde/bredde/højde: 639, 440, 380-558 mm
Vægt: 4,8 kg
Alder: Gr. 0+, 0-13 kg, fra fødsel til ca. 18 mdr.
Betræk kan maskinvaskes ved 30°

Andre har også set