CYBEX - ATON Q
  • CYBEX - ATON Q

CYBEX

ATON Q

Varenummer: 5151

DKK 1.899,00


Leveringsdage 10-21 dage.
Beskrivelse
Aton Q Gruppe 0 Fra Cybex

Aton Q fortsætter succeshistorien om den prisbelønnede Aton familie i gr. 0+ og scorer en fremragende 1,6 (god) hos den tyske forbrugertest organisation Stiftung Warentest (Test 06/2014). ADAC tildeler karakteren "god". ÖAMTC tildeler også "god" med en historisk topkarakter for sin fremragende sidekollisionsbeskyttelse, når stolen er monteret med ISOFIX-base. I kategorierne sikkerhed og skadelige stoffer fik Aton Q en "meget god".
Gruppe: 0+ (0-13 Kg. / 0 - ca 18 mdr.)
Energiabsorberende skal: absorberer kræfterne fra en kollision og dækker beskyttende babyen. (L.S.P.-system)
Ekstra brede Y-seler: Med bløde sele- og selelåspuder
Automatisk tilpasning af sædehøjden
Højdejusterbar hovedstøtte med integreret seleguide
Matchende integreret XXL-solkaleche
Rejsesystem med CYBEX, gb og andre klapvognsbrands
Mål: L.651 x B.440 x H.395-561 mm
Vægt: 4,6 kg
ECE R 44/04, Tillæg 7, Gr. 0+
Rengøring: Betræk kan maskinvaskes ved 30°
Oprindelsesland: Udviklet og designet i Tyskland

Samspillet mellem en smart teleskopisk lineær sidekollisionsbeskyttelse (L.S.P.-system) og en højdejusterbar hovedstøtte med en integreret sele guide sikrer den højeste grad af sikkerhed og komfort. Desuden gør en ny funktion det muligt at opnå den fladest mulige liggende vinkel mellem hoved, hals og bryst hvilket reducerer risikoen for vejrtrækningsbesvær hos for tidligt fødte babyer og meget små nyfødte. En matchende justerbar XXL-solkaleche med UVP50+ beskytter perfekt mod solens stråler og kraftig vind.

TELESKOPISK L.S.P.-SYSTEM

Teleskopisk lineær sidekollisionsbeskyttelse

Den nye teleskopiske lineære sidekollisionsbeskyttelse (LSP-system) absorberer kraften fra en side-påkørsel i kombination med den energiabsorberende skal. Den nye teleskopiske lineære sidekollisionsbeskyttelse kan nemt tilpasses individuelt. De allerførste kræfter fra en ulykke overføres af den udvidede sidebeskyttelse, der vender mod døren og distribueres til autostolens skal. Det fleksible materiale og strukturen i babyautostolen absorberer derefter kræfternes effekt og kanaliserer dem væk fra barnet.

AUTOMATISK JUSTERING AF RYGSTØTTEN

for fladest mulige og ideel liggeposition.

En af de største udfordringer for sikkerhedsingeniører er den bedst mulige transport af for tidligt fødte børn og meget små nyfødte, hvis nakkemuskler og reflekser endnu ikke udviklet nok. Desværre kan dette føre til at barnets hoved vipper fremover, mens det sover, hvilket kan føre til alvorlige vejrtrækningsproblemer. Sammen med tyske speciallæger og jordemødre, og med hensyntagen til resultaterne af mange tests blev en ny funktion udviklet, som muliggør den fladest mulige liggende vinkel mellem hoved, hals og bryst. Risikoen for åndedrætsbesvær mindskes derved. Ved at justere hovedstøtten skifter den sædevinklen automatisk og autostolen vokser med barnet. Med denne integrerede automatiske justering, giver babyautostolen også større børn mere plads og komfort.

MATCHENDE INTEGRERET XXL-KALESJE

perfekt sol- og vindbeskyttelse med UVP50+ .

For maksimal beskyttelse af barnets hud. Den matchende XXL-kalesje opfylder den strenge, Australske UVP50+ standard for solbeskyttelse. Den integrerede, ekstra store kalesje forsvinder elegant bag et farvematchende visir. Den kan udvides trinvist, der yder ikke kun perfekt solbeskyttelse, men også beskyttelse mod vind og regn.

8-POSITIONS HØJDEJUSTERBARE HOVEDSTØTTE

for perfekt beskyttelse der vokser med barnet.

I kombination med det teleskopiske lineære sidekollisionsbeskyttelses system yder den højdejusterbare hovedstøtte fremragende beskyttelse mod sidekollision i Aton Q-babyautostolen. Med den nye 8-positions højdejusterbare hovedstøtte med integreret sele guide, tilpasses længden af selerne automatisk, når nakkestøtten justeret. Dette fjerner ethvert behov for den besværlige manuelle justering af selerne og gør det næsten umuligt at fejljustere.

REJSESYSTEM

Sikkerhed, design og mobilitet i ét.

Aton Q babyautostolen kan ubesværet omdannes til et rejsesystem med CYBEX og andre mærker af klapvogne.

Andre har også set