Retur-& fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked, om at du vil fortryde dit køb.

Fortryder du dit køb inden for de første 14 dage – har du 14 dage til at sende varen tilbage til os, fra det tidspunkt du har givet besked om at du har fortrudt dit køb. Du kan give os besked på enten e-mail (webshop@babsyam.gl) eller ring til os på tlf: +299 32 75 05

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret, fx på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde evt. plomberinger. Læs mere i afsnittet ”varer undtaget fortrydelsesretten”.

Udvidet returret

I BabySam har vi en udvidet service, hvor du altid har 365 dages fuld returret fra den dag, du har modtaget varen. Dog kræves det, at varen er ubrugt og sendes retur i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage/æske med de originale labels/mærker.

Efterfølgende skal varen være i hænde hos os inden de 365 dage efter køb, enten i fysisk i butikken eller ved at sende den retur.

Returnering

Hvis du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, sendes det retur til os.

Vil du sende din web ordre retur, skal du sende det til følgende adresse:

BabySam Nuuk

Imaneq 1

Postboks 4013

3900 Nuuk

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Refusion sker ved at vi tilbagefører købsprisen når vi har modtaget din returnering. Du skal selv betale fragtudgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer som grundet sin størrelse, vægt eller dimensioner eller dets sikkerhed ikke egner sig som pakkepost. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 5.000 kr.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav

Tilbagebetaling af købsbeløbet inden for de første 14 dage

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Dine eventuelle fragtudgifter til at returnere varen står du selv for.

Vi kontakter dig, når vi modtager din returnering, og tilbagefører derefter købsbeløbet og fragtudgiften ved dit køb

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Tilbagebetaling af købsbeløbet ved udvidet returret

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt varens købspris. Dine eventuelle fragtudgifter til at returnere varen står du selv for.

Vi kontakter dig, når vi modtager din returnering, og tilbagefører derefter købsbeløbet

Eventuelle fragtudgifter for selvvalgt leveringsmetode ved køb tilbagebetales dog ikke.

Hvis du returnerer varen i butikken, bliver alle tilgodehavende for returvarer krediteret til et kreditkort. Der er ikke mulighed for kontantudbetaling.

Varens stand

Inden for de første 14 dage efter du har fortrudt dit køb, kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungerer på, du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du dog fortryder købet senere end 14 dage efter levering, skal varen returneres i ubrugt stand.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Af sikkerheds- og hygiejnemæssige årsager, er der varer som er undtaget fra fortrydelsesretten, hvis varen er brugt og/eller hvis plomberingen er brudt. Disse undtagelser er eksempelvis, men ikke begrænset til: Varer og udstyr som er relateret til pleje af baby og amning, eksempelvis sutter, sutteflasker, cremer, termometre, blespande, stofbleer, brystpumper, ammeindlæg og ammebrikker.

Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du har 2 års reklamationsret og at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til webshop@babysam.gl

eller telefonisk pĂĄ +299 32 75 05.

Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser.

Husk at oplyse ordrenummer.

Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Husk også at vedlægge kopi af ordrebekræftelse eller anden form for dokumentation, så vi kan spore din ordre i vores system.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og fĂĄ en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.