Retur-& fortrydelsesret

Retur- & fortrydelsesret

14 dages returret pĂĄ alle varer

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen inden for 14 dage, efter du har afhentet/modtaget den.

Husk at varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Emballage

Din returret gælder også, selvom du har brudt emballagen for at vurdere eller prøve en vare f.eks. tøj eller sko, men tag ikke varen i brug, returretten bortfalder, hvis produktets salgsværdi er forringet.

Såfremt du fortryder dit køb og returnerer varen, bærer BabySam.gl risikoen for varens hændelige beskadigelse eller bortkomst, dog forudsat, at varens beskadigelse ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra din side. Bevisbyrden for at produkterne er gået tabt som følge af hændelig undergang påhviler dig. Det betyder, at du bærer ansvaret for alle skader, der kan bebrejdes dig og din husstand og som ikke er hændelige, herunder f.eks. transportskader som skyldes, at varen ikke er blevet pakket ordentligt i forbindelse med returnering. Du har således pligt til at drage omsorg for varen, mens varen er i din besiddelse.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os om din beslutning om at fortryde dit køb i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev, fax eller e-mail). Du kan benytte standard fortrydelsesformularen, men det er ikke obligatorisk.

Returnering ved fejl eller mangel

Lider varen af fejl eller mangel vil BabySam Nuuk sørge for at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for BabySam Nuuk.
Hvis du opdager en fejl ved varen, skal du klage inden for rimelig tid. Hvis du venter for længe, kan du miste din ret til at få fejlen afhjulpet.

Såfremt du har fået en forkert vare tilsendt hjem til dig, vil vi selvfølgelig forsøge at rette op på problemet hurtigst muligt. Du kan enten ringe til + 299 327505 eller skrive en mail til webshop@babysam.gl for at informere os om fejlen.
Det skal du gøre, hvis du har fået forkert vare tilsendt hjem til dig
  1. Informere os om fejlen.
  2. Sende varen til : BabySam Nuuk
    Postboks 4013
    3900 Nuuk
    OBS. Varen skal med skibsfragt - når varen modtages i butikken, kan beløbet overføres til den oplyste konto nr.
OBS. Varen som du har fĂĄet forkert tilsendt, skal inden for rimelig tid sendes retur til os

3. LigesĂĄ snart vi modtager varen i butikken, sender vi den nye vare til kunden.


Ved omlevering benytter BabySam Nuuk sig altid af den billigste fragtform, dvs. skibsfragt. SĂĄfremt du gerne vil have den nye vare sendt med fly, kan prisdifferencen blot betales.


Reklamation

To ĂĄrs reklamationsret

Når du handler hos Babysam.gl, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af situationen.

Husk at reklamere inden for rimelig tid, når du har opdaget fejlen - helst så hurtigt som muligt. Reklamerer du inden for to måneder, efter du har opdaget manglen, er du sikker på at være i "rimelig tid".

OBS! Reklamationsretten gælder ikke, hvis fejlen eller manglen skyldes, at produktet er blevet brugt forkert, beskadiget, misvedligeholdt e.l.

Har du spørgsmål vedr. BabySam.gl

Kan du kontakte kundeservice mellem Kl. 10 - 12 i hverdage

Enten ved at ringe til os pĂĄ Tlf:32 75 05 eller send en mail til webshop@babysam.gl mails vil blive svaret indenfor 24 timer