Personlige oplysninger og Cookies

Persondata & Cookies

Personoplysninger

Når du handler på BabySam.gl registrerer vi dig som kunde med oplysninger om dit navn, postadresse, telefonnummer, alder og e-mail adresse. Det gør vi for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos BabySam Nuuk ApS, opbevares i fem år og slettes så.

BabySam.gl sikrer, at indsamlingen af personoplysninger via websitet kun sker med dit samtykke - så du ved, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til BabySam.gl videregives eller -sælges på ingen måde til tredjemand. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger og opbevarer eller sender heller ikke kundeoplysninger krypteret.

Den dataansvarlige på BabySam.gl er BabySam Nuuk.

Som registreret hos BabySam.gl har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Det giver persondataloven dig ret til. Henvendelser i den forbindelse kan rettes til BabySam.gl per e-mail: nuuk@babysam.gl

Logstatistik

For at forbedre BabySam.gl løbende, bruger vi logstatistik på websitet. Logstatistikken tegner et statistisk billede af, hvor mange besøgende BabySam.gl har, hvor de kommer fra, hvilke sider de besøger, m.v., og bruges alene for at optimere BabySam.gl.

Cookies

BabySam.gl bruger også cookies for at få information om, hvordan besøgende bruger websitet, hvor lang tid besøget varer, hvilke links der klikkes på, m.v.

Informationen er anonym og bruges alene til at gøre BabySam.gl til en bedre webshop, der er så nem og sikker at bruge som muligt for kunderne.

Om cookies

Cookies er små tekstfiler, der overføres til din computer, når du besøger BabySam.gl, så websitet kan genkende din computer.

BabySam.gl bruger primært cookies til at huske dine brugerindstillinger, f.eks. postnummer/by/bygd.

Du kan til altid slette cookies fra din computer. Hvordan afhænger af din browser. I Internet Explorer slettes cookies f.eks. under menuen "Funktioner" - "Internetindstillinger" - "Slet" cookies.

OBS! Oplysninger om dine køb, historik m.m. forsvinder ikke.